КОНТАКТ


                               

 

  Канцеларијата е лоцирана на бул.Кузман Јосифовски Питу бр.17 на кат, локал број 47 во ТЦ Скопјанка во близина на Железничката станица во Скопје, на десната страна на булеварот гледано од Аеродром спрема Железничката станица на првиот кат по скалите кои се најблиску до трафиката на автобуската станица 5 и 15 пред Скопјанка.

Паркингот позади ТЦ Скопјанка е бесплатен и слободен за користење во секое време.

е-маил:stojkovskiaco@gmail.com, tel.071/769-339

За поинаков поглед од сателит кликнете на линкот подолу:

https://www.google.com/maps/place/Skopje/@41.9894764,21.4469299,17z/data=!4m5!3m4!1s0x135415a58c9aa2a5:0xb2ed88c260872020!8m2!3d41.9973462!4d21.4279956

Popular posts from this blog

ОСТАВИНСКА ПОСТАПКА

РАЗВОД НА БРАК

ДОГОВОР ЗА ПОДАРОК